TRAKTORIMÖNKIJÄT

Erikoistarjoukset

TRAKTORIMÖNKIJÄT

Tutustu traktorimönkijöiden valikoimaan alla. 

TRAKTORIMÖNKIJÄT

Alakategoriat

 • LINHAI

  Linhain historia

  Linhai on pitkän historian omaava, vuonna 1956 perustettu yritys joka valmistaa useita erilaisia pienkoneita, nykyään myös mönkijäitä.

  1994 Linhai alkoi valmistaa mm. mönkijöitä, skoottereita ja muita pienkoneita. Hyötymönkijöiden dieselmoottorit toimittaa Kubota.

  Parhaiten Linhai Suomessa tunnetaankin mönkijöistään, joita yhtiö alkoi toimittaa Eurooppaan vuonna 2001. 

  Harraste- ja hyötykäyttöön

  Laatu ja edullinen hankintahinta kulkevat käsi kädessä tämän merkin kohdalla, Linhait ovat edistyksellisiä, jatkuvasti kehittyviä laitteita, jotka soveltuvat harraste- ja hyötykäyttöön. Tuotekehitys yhdessä useiden tunnettujen valmistajien kanssa pitää laatutason korkeana ja tuottaa uusia, parempia laitteita vaativien asiakkaiden käyttötarpeisiin.

  Kaikki Linhait on varustettu mm. sähköisesti kytkettävällä nelivedolla sekä käyttötarkoitukseen sopivalla alusta- ja jousitusratkaisulla, parantaen ajo-ominaisuuksia tiellä ja maastossa.

  Linhai-mönkijät myy Motor Power Finland Oy.

 • CF MOTO

  CF MOTO on maailman nopeimmin kasvava ATV-tuotemerkki.

  CF MOTO nousi vuonna 2014 markkinajohtajaksi monissa maissa. Ruotsin eniten myyty maastoajoneuvo luokassaan on viime vuosina ollut CF MOTO ALLROAD 500 ED.

  CF MOTO tarjoaa lyömätöntä laatua kilpailukykyisin hinnoin ja runsailla vaihtoehdoilla kokoluokissa 500-800 cc. Kun CF MOTO antaa 3 vuoden takuun ja sillä on yli 200 jälleenmyyjää Pohjoismaissa, se on luotettava kumppani sekä pihatöissä että maastossa.

  CF MOTO joutui perinpohjaiseen testiin THE ULTIMATE JOURNEY -tapahtumassa (12 000 km 60 päivässä) ja selvisi upeasti loppuun asti!

 • KEEWAY