Verkkokauppa

Erikoistarjoukset

 

Historia

Keeway on 2000-luvulla noussut suureen suosioon Keski- ja Etelä-Euroopassa. Suomessa Keeway on ollut jo useamman vuoden ajan, ja kirinyt myyntitilastojen suosituimpien merkkien joukkoon. Keewayn menestyksen takana on tinkimätön tavoite tarjota aina markkinoiden parasta hinta-/laatusuhdetta. Mallisto myös uudistuu ajan ja käyttäjien tarpeiden sekä teknisen kehityksen myötä.

Keewayn huolettomista kilometreistä vastaa yli 100 jälleenmyyjää

Maahantuomme Suomen markkinoille Keeway-skootterit, mopot, sekä traktorimönkijät. Jälleenmyynnistä vastaavat alan liikkeet Lapin ja Oulun alueella, Länsi-Suomessa, Itä-Suomessa sekä Etelä-Suomessa – etsi lähin myyjäsi ja tule kaupoille!

Valitse Keeway – valitset huolettomia ja tyylikkäitä kilometrejä vuosikausiksi

Keewayn ostaja saa edulliseen hintaan ajoneuvon, joka on teknisesti laadukas ja luotettava, ulkonäöltään ja muotoilultaan edukseen erottuva, sekä käyttöominaisuuksiltaan ja varusteluiltaan ylivertainen. Todisteena Keewayn korkeasta laadusta, myönnämme kaikille uusille Keeway-tieliikenneajoneuvoille kahden vuoden tai 8000 km takuun.

Trendikäs muotoilu on yksi Keewayn tavaramerkeistä. Italialainen tuotesuunnittelukeskus vastaa siitä, että Keewayt erottuvat jatkossakin edukseen muotoilultaan ja ominaisuuksiltaan.

Huolto ja varaosat ympäri Suomen!

Tärkeä osa Keewayn hinta-laatusuhdetta on varaosa- ja huoltopalvelun toimivuus. Meillä on kattava varaosavarasto ja nopeat toimituskanavat. Varaosat ja huollot saat kätevästi yli 100 jälleenmyyjältämme. Näin sinulla on asiantuntijan apu käytössäsi vielä senkin jälkeen, kun olet jo ostanut Keewayn.