Huom. olette vanhoilla verkkosivuillamme, joita ei enää päivitetä. Emme vastaa tietojen ajantasaisuudesta. Siirry uudelle sivustolle tästä!


Fusion Motocross

Uudistuneet Fusion-crossit ovat räätälöity vastaamaan tärkeimpiä käyttäjäkuntia, eli crossiharrastusta aloittelevia nuoria. Fusion on kehittänyt vuosien kokemuksella crossipyörämalliston vastaamaan erilaisia tarpeita.

Bee 50 on malliston pienin ja helppokäyttöisin 60 cm istuinkorkeudellaan ja puoliautomaatti-, tai automaattivaihteistollaan. Turvallisuuspuoli on myös tietenkin kunnossa; tehokkaat hydrauliset levyjarrut edessä ja takana, sekä tukeva runko takaavat turvallisen ja hauskan oppimisympäristön aloittelevalle crossikuskille. Bee 50 on varustettu jalka- ja sähköstartilla!


Vähän varttuneemmalle kuskille tarjolla on Super Bee 110 cc; manuaalivaihteinen crossi isommalla rungolla, tehokkailla levyjarruilla, ajovalolla ja laadukkailla Kendan nappularenkailla. Pyörän kantavuus on 60 kg, joten tällä nuori crossikuski pärjää pitemmänkin aikaa. Myös Super Beessä on vakiona sekä jalka-, että sähköstartti!


Kun tehontarve kasvaa, tarjolla on Mosquito 140 cc. Rengaspuolesta vastaa Kendan laadukkaat isokuvioiset nappularenkaat, kooltaan Mosquito 140:ssä 17" / 14". Tämän lisäksi Mosquitossa on isot levyjarrut, laadukas jousitus ja iskunvaimennus, tehokkaat ajovalot ym. ym. Tämä jo kertoo, että pyörä on tarkoitettu jo vähän aktiivisemmalle soramontturitarille.


Täysin uudistuneet Fusionit eroavat edeltäjistään sekä ulkoisesti, että teknisesti. Uudet katteet ja näyttävät teippaukset, 110 ja 140 cc -malleissa ajovalot, uudet rungot ja moottorit, paranneltu akun sijoitus sähköstartti-malleissa (satulan alla omassa kotelossaan), paremmin sijoitellut hallintalaitteet ym ym. Paljon uusia yksityiskohtia riittää! Kuva kertoo yleensä enemmän kuin tuhat sanaa, joten vilkaise kuvagalleria uusista menopeleistä esittelysivuilta, niin tiedät mistä on kyse!


Kaikki Fusion-crossit ovat CE-tyyppihyväksyttyjä, pyydettäessä toimitamme kopion hyväksynnästä sähköpostitse.

Motor Power

Mopot, skootterit, mönkijät, traktorimönkijät, traktorit, varaosat, rahoitus, Beta, Generic, Skyteam, Linhai, Goes, Fusion