Huom. olette vanhoilla verkkosivuillamme, joita ei enää päivitetä. Emme vastaa tietojen ajantasaisuudesta. Siirry uudelle sivustolle tästä!

VCan -ajovarusteet


Vain ECE-hyväksyttyjä malleja


VCan International Group on yksi merkittävimpiä kypäränvalmistajia maailmassa. Yhtiö valmistaa lähestulkoon kaikkia ajovarusteita, mutta merkittävä rooli VCanin tuotannossa on nimenomaan yhtiön omaa nimeä kantavilla kypärillä.

VCan-kypärämallisto on laaja, käsittäen sekä perinteisiä että avattavia umpikypäriä, visiirillä varustettuja avokypäriä ja crossikypäriä. Kokoja on runsaasti, VCan on myös yksi harvoja ajovarustevalmistajia, jolla on kokonainen lasten mallisto saatavilla. Motor Powerilta löydät ajovarusteet kaikenikäisille kuskeille!

Kypärät ovat rakenteellisesti, ulkonäöltään ja käyttöominaisuuksiltaan täysin nykyaikaisia. Huippumalleissa hyödynnetään mm. lujia, mutta kestäviä komposiittikuituja. Suurin ero ns. merkkikypäriin löytyykin hinnoista, ne kun ovat ihan toista maata kuin mitä kypäristä on yleensä totuttu pulittamaan.

VCan-käyttöohje


Motor Power

Mopot, skootterit, mönkijät, traktorimönkijät, traktorit, varaosat, rahoitus, Beta, Generic, Skyteam, Linhai, Goes, Fusion