Marving-tehoputket, musiikkia korvillesi

Motor Power markkinoi italialaisen Marving Exhaust Systems:n pakoputkia ja äänenvaimentimia.

Tuotteet on tarkoitettu nimenomaan mönkijöihin eikä kyseessä ole pelkästään äänimaailman muuttaminen. Tieliikenteeseen hyväksytyt Marving Exhaust Systems -tehoputket ja -vaimentimet kun parantavat myös moottorin suorituskykyä.
Pakoputkiston virtausten parantaminen on perinteinen virityskeino. Paremmin hengittävillä osilla saadaan halvalla ja helposti muutama lisähevosvoima. Samalla ajopelin ulkonäkö muuttuu urheilullisemmaksi. Ja ne äänet!
 

Italialainen Marving Exhaust Systems edustaa tehoputki- ja -vaimennintietämyksen terävintä kärkeä. Yritys valmistaa em. osia sekä moottoripyöriin että mönkijöihin. Motor Powerin valikoimista löytyvät putket mönkijöihin, mm. ohessa mainittuihin valtamerkkeihin ja -malleihin.

Marving Exhaust Systems -putkien ja -vaimentimien valmistusmateriaali on ruostumaton teräs, joka pinnoitetaan alumiinikuorella. Kaikki putkistot dynojet-testataan ennen toimitusta. Sama putkisto toimii myös rivakkana kisaputkena, kunhan äänenvaimentamiseen tarkoitetut elementit poistetaan putken sisältä.

 

Kyllä lähtee!

 

Tehoputken tarjoama rivakampi suorituskyky ja maukkaammat äänet tuovat ajamiseen uusia ulottuvuuksia. Päinvastoin kuin yleensä luullaan, tehokkaamman ja perusputkiston hintaero ei ole kovinkaan suuri: niinpä kannattaakin harkita tehokkaampaa vaihtoehtoa, kun putkistoa uusii. Toki tehokkaamman putkiston voi vaihdattaa mönkijään myös uutena, jäähän perusputkisto silloin käyttämättömänä varastoon ja tulee kenties tarpeelliseksi esimerkiksi siinä vaiheessa, kun ajopelille etsitään uutta omistajaa.

 

 

 

 


» Tehoputket verkkokaupasta

 

Motor Power

Mopot, skootterit, mönkijät, traktorimönkijät, traktorit, varaosat, rahoitus, Beta, Generic, Skyteam, Linhai, Goes, Fusion

Hyötyönkijät
CF MOTO T3B
C FORCE 450 EFI
CF MOTO T3B
C FORCE 520 EFI
CF MOTO T3B
C FORCE 550 EFI
CF MOTO T3B
C FORCE 800 EFI
LINHAI T3B
300 4x4
LINHAI T3B
500 4x4
LINHAI T1
CUV 800 Diesel
Lasten & nuorten ATV
JONTEC
90 cc
FUSION
Kayo 110
FUSION
Race 150 EVO III
Mopot
BETA
RR 50 Motard
BETA
RR 50 Motard Track
BETA
RR 50 Enduro
BETA
RR 50 Enduro Factory
SKYTEAM
Monkey 50
Skootterit
ZNEN
Donna 50
GENERIC
Xor 125
Moottoripyörät
BETA
RR 125 Motard
BETA
Xtrainer 2T
BETA
RR 300 2T Enduro
BETA
RR 350 EFI Enduro
GENERIC
TR 125 SM
SKYTEAM
Ace 125
Crossit & muut
FUSION
RCV 250
FUSION
Bee 50
FUSION
Super Bee 110
FUSION
Mosquito 140