Huom. olette vanhoilla verkkosivuillamme, joita ei enää päivitetä. Emme vastaa tietojen ajantasaisuudesta. Siirry uudelle sivustolle tästä!

Marving-tehoputket, musiikkia korvillesi

Motor Power markkinoi italialaisen Marving Exhaust Systems:n pakoputkia ja äänenvaimentimia.

Tuotteet on tarkoitettu nimenomaan mönkijöihin eikä kyseessä ole pelkästään äänimaailman muuttaminen. Tieliikenteeseen hyväksytyt Marving Exhaust Systems -tehoputket ja -vaimentimet kun parantavat myös moottorin suorituskykyä.
Pakoputkiston virtausten parantaminen on perinteinen virityskeino. Paremmin hengittävillä osilla saadaan halvalla ja helposti muutama lisähevosvoima. Samalla ajopelin ulkonäkö muuttuu urheilullisemmaksi. Ja ne äänet!
 

Italialainen Marving Exhaust Systems edustaa tehoputki- ja -vaimennintietämyksen terävintä kärkeä. Yritys valmistaa em. osia sekä moottoripyöriin että mönkijöihin. Motor Powerin valikoimista löytyvät putket mönkijöihin, mm. ohessa mainittuihin valtamerkkeihin ja -malleihin.

Marving Exhaust Systems -putkien ja -vaimentimien valmistusmateriaali on ruostumaton teräs, joka pinnoitetaan alumiinikuorella. Kaikki putkistot dynojet-testataan ennen toimitusta. Sama putkisto toimii myös rivakkana kisaputkena, kunhan äänenvaimentamiseen tarkoitetut elementit poistetaan putken sisältä.

 

Kyllä lähtee!

 

Tehoputken tarjoama rivakampi suorituskyky ja maukkaammat äänet tuovat ajamiseen uusia ulottuvuuksia. Päinvastoin kuin yleensä luullaan, tehokkaamman ja perusputkiston hintaero ei ole kovinkaan suuri: niinpä kannattaakin harkita tehokkaampaa vaihtoehtoa, kun putkistoa uusii. Toki tehokkaamman putkiston voi vaihdattaa mönkijään myös uutena, jäähän perusputkisto silloin käyttämättömänä varastoon ja tulee kenties tarpeelliseksi esimerkiksi siinä vaiheessa, kun ajopelille etsitään uutta omistajaa.

 

 

 

 

Motor Power

Mopot, skootterit, mönkijät, traktorimönkijät, traktorit, varaosat, rahoitus, Beta, Generic, Skyteam, Linhai, Goes, Fusion