Huom. olette vanhoilla verkkosivuillamme, joita ei enää päivitetä. Emme vastaa tietojen ajantasaisuudesta. Siirry uudelle sivustolle tästä!

T-Max vinssit

Voimaa kuin pienessä kylässä

Kun meno maastossa hyytyy, ainoa pelastus voi olla vinssi. Väkivahvat T-MAX -vinssit istuvat saumattomasti useimpien mönkijöiden ja maastureiden keulalle. Ajolaitteesta riippuen vinssi kannattaa valita siten, että tiukan paikan tullen voima riittää varmasti, sillä yleensä korven keskellä oma apu on paras - ja ainoa - saatavilla oleva.
T-MAX -vinssien vahva vetovoima, ajatuksen lailla toimiva planeettahammaspyörästö, helposti käännettävä pyörimissuunta sekä jämäkkä ja varmasti riittävän pitkä synteettinen köysi tai vaijeri ovat tositilanteessa käytännöllisyyttä vailla vertaa. Iso plussa tulee myös loppuun asti mietitystä asennuspaketista: kaikki on käsillä ja kiinni nopeasti, myös itse asentaen.

Synteettinen köysi

- Miellyttävämpi käsitellä

- Kevyempi, mutta yhtä kestävä kuin perinteinen vaijeri

- Ei rispaannu käytössä

- Turvallisempi käyttää, eikä naarmuta esimerkiksi maalipintoja


Asiantuntija neuvoo

Motor Powerin valikoimissa on omat T-MAX -vinssinsä sekä mönkijöihin että maastoautoihin. Mönkijävinssien vetokyvyt ovat 1134-1361 kg. Luvuista voi päätellä, että vinssien voimavarat riittävät "normaaleissa" ongelmatilanteissa mainiosti: jos näillä vetokyvyillä jumitus jatkuu, apuun tarvitaan jo huomattavasti kiinni juuttunutta ajoneuvoa järeämpää nelivetokalustoa.

Motor Powerin asiantuntevat myyjät osaavat mitoittaa oikean vinssin jokaiseen ajoneuvoon. Vinssimallit ovat nähtävillä myymälässämme ja toimitus tapahtuu suoraan varastosta. Motor Powerilta saat myös asennuspalvelun.

T-MAX -vinssit ovat laadukkaita mutta edullisia; T-MAX ATW 2500:n hinta on vain 175 euroa. Eikä kalleinkaan maasturivinssi, peräti 5440 kilon vetokyvyllä varustettu T-MAX EWI-12000, ole hinnan kiroissa; 895 euron sijoitus kun varmistaa etenemisen myös silloin, kun kiinnijuuttuminen tarkoittaa paljon suurempaa laskua.


KATSO VINSSIVALIKOIMAMME VERKKOKAUPASTA

Motor Power

Mopot, skootterit, mönkijät, traktorimönkijät, traktorit, varaosat, rahoitus, Beta, Generic, Skyteam, Linhai, Goes, Fusion