Huom. olette vanhoilla verkkosivuillamme, joita ei enää päivitetä. Emme vastaa tietojen ajantasaisuudesta. Siirry uudelle sivustolle tästä!

Varaosat ja varusteet


Kun mies on kaksinkertainen Super Gas Bike -luokan Suomenmestari ja hallitseva Pohjoismaiden mestari, voidaan vauhdin sanoa olevan verissä eikä reflekseissäkään liene suurempaa vikaa. Nämä komeat SM- ja PM-menestykset voidaan yhdistää Motor Powerin varaosapäällikköön, aina vikkeläliikkeiseen Timo ”Jallu” Savolaiseen.

Jallun työuralla viimeiset kymmenisen vuotta ovat kuluneet varaosien maailmassa. Niinpä Jallu on täysin valmis mies vastaamaan myös Motor Powerin alati laajenevasta, tuhansia nimikkeitä kattavasta varaosatarjonnasta.
Motor Powerissa Jallun tehtävänimike on varaosapäällikkö ja työnkuvana varmistaa sujuva varaosahuolto kaikille Motor Powerin omille ja edustettaville merkeille.

 

"Haluamme palvella nopeasti ja luotettavasti. Alan miehenä tiedän kipeästi itsekin, miltä tuntuu odotella varaosia ja katsoa vierestä, kun muut menevät kuin viitamaan sudet. Me emme Motor Powerissa anna näin tapahtua, siksi pyrimme hoitamaan osan sitä tarvitsevalle mahdollisimman nopeasti."

 

 

 

 

 

Motor Power

Mopot, skootterit, mönkijät, traktorimönkijät, traktorit, varaosat, rahoitus, Beta, Generic, Skyteam, Linhai, Goes, Fusion