Huom. olette vanhoilla verkkosivuillamme, joita ei enää päivitetä. Emme vastaa tietojen ajantasaisuudesta. Siirry uudelle sivustolle tästä!


Motor Power Finland Oy on mönkijöiden ja kaksipyöräisten ajoneuvojen maahantuontiin erikoistunut yritys. Tuotevalikoimamme kattaa luonnollisesti myös ajovarusteet ja ajoneuvojen tarvikkeet.

Yrityksemme hallinnon yhteystiedot on tarkoitettu jälleenmyyjien sekä sidosryhmien käyttöön, pääkonttorimme ei valitettavsti palvele yksityishenkilöitä. Yksityishenkilöitä palvelee kuitenkin kattava myymäläverkostomme johon kuuluvat omat myymälämme Tampereella ja Espoossa sekä jälleenmyyjät ympäri Suomen. Varaosissa ja ajoneuvojen tarvikkeissa palvelee myös verkkokauppamme kellon ympäri.

Motor Power Finland Oy on perustettu vuonna 2005 ja on tänä päivänä yksi merkittävimmistä yrityksistä Suomessa niin mönkijäpuolella kuin kaksipyöräisissäkin. Palveluverkostoamme laajennetaan aktiivisesti kattamaan koko Suomen. Tällä hetkellä yrityksellämme on joko oma myymälä tai Motor Power Dealer -jälleenmyyjä valtaosassa suurimpia markkina-alueita ja verkostoa laajennetaan kattamaan myös harvemmin asutetut alueet, jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme kaikkialla Suomessa.

Motor Power yleiset myyntiehdot.

 
Motor Power

Mopot, skootterit, mönkijät, traktorimönkijät, traktorit, varaosat, rahoitus, Beta, Generic, Skyteam, Linhai, Goes, Fusion