Huom. olette vanhoilla verkkosivuillamme, joita ei enää päivitetä. Emme vastaa tietojen ajantasaisuudesta. Siirry uudelle sivustolle tästä!

Amerikan myydyin öljy, yli sadan vuoden kokemuksella!


Motor Powerilta löydät Pennzoilin laadukkaat, Eurooppaan toimitettavat tuotteet. Kautta maailman tunnetut Pennzoil moottori- ja vaihteistoöljyt, hydraulinesteet, voitelurasvat ja kemikaalit on valmistettu markkinoiden parhaista raaka-aineista. Jatkuva tuotekehitystyö, kokemukseen perustuva tietotaito ja moderni tuotantotekniikka takaavat Pennzoil-tuotteiden korkean laadun ja huippuluokan käyttöominaisuudet.

Pennzoilin värikäs tarina käynnistyi Pennsylvaniassa Yhdysvalloissa jo vuonna 1889 nimellä South Penn. Yhtiö käynnisti moottoriöljytuotantonsa vuonna 1908. Moottoreita ja niiden voitelutekniikkaa kohtaan tunnettu mielenkiinto kohdistui yhtiössä nopeasti siviilipuolen ohella myös kilparadoille. Oivallettiin, että kehittämällä öljyjä jotka kestävät kilpa-ajon rasitukset, saavutetaan kuluttajien luottamus tuotteiden korkeaa laatua kohtaan. Yhtiön juuria kunnioittava uusi nimi Pennzoil vakiintui käyttöön 1963.

Pennzoil saavutti nopeasti ja pysyvästi ykkösvoiteluaineen aseman erityisesti kaikissa amerikkalaisille tärkeissä moottoriurheilumuodoissa kiihdytyskilpailuista Pro Stock-luokkiin ja legendaarisiin Indy 500 ja Daytona 500-ajoihin.

Vuonna 2008, tasan 100 vuotta Pennzoilin moottoriöljytuotannon käynnistymisen jälkeen USA:n myydyin merkki saapui vihdoin suomalaisten kuluttajien saataville. Tarjolla on huippuluokan öljyjä kaikkiin moottoreihin ja käyttöolosuhteisiin. Pennzoil tarjoaa täydellisen, nimenomaan moottoripyörien, mönkijöiden ja moottorikelkkojen neli- ja kaksitahtimoottoreihin suunnitellun öljyvalikoiman. Tuotekehittelyssään Pennzoil ottaa aina lähtökohdaksi ääriolosuhteet, esimerkiksi kilparadat, aavikot ja arktiset alueet. Näin varmistetaan öljyjen soveltuvuus ja toimivuus kaikissa, myös yllättävissä olosuhteissa.

Ota yhteyttä tukkumyyntiin: Sähköpostilla, tai puh. 010 548 9933.

Käyttöturvallisuustiedotteet: http://www.epc.shell.com/

Avaa yhteensopivuustaulukko uudella välilehdellä (pennzoil.com)

Motor Power

Mopot, skootterit, mönkijät, traktorimönkijät, traktorit, varaosat, rahoitus, Beta, Generic, Skyteam, Linhai, Goes, Fusion